top of page

OM OSS

I januari 2021 öppnade Hundpositivet, ett hundföretag med hunddagis som huvudverksamhet, men vi erbjuder även andra tjänster för hundar och hundägare.

Hundpositivet ägs och drivs av oss, Johanna och Madeleine. Vi är självklart utbildade och har lång erfarenhet av att jobba med hundar.

 

JOHANNA HANSSON

Ägare, hunddagisföreståndare

01557818-CC9E-4138-8428-D6D81637ABC7.jpe
Mitt namn är Johanna och jag är 28 år.

Ända sedan jag var liten har jag haft ett stort intresse för hundar och brukade låna böcker om dem på det lokala biblioteket, böcker med olika raser eller hur man tog hand om dem. Tyvärr så hade jag ingen egen hund då men jag och en vän brukade rasta en collie och ta långa promenader med henne i skogen!

Själv har jag två små tikar av rasen italiensk vinthund som heter Troja och Athena!

Jag utbildade mig på August Kobbs gymnasium mellan år 2012-2015 där jag gick naturbruk med inrikting hund/hunddagis. Genom skolan hade jag praktik på ett par olika hunddagis och den sista var på Lilla Tassen i Mölndal. Det var genom min långvariga praktik där som gjorde att jag fick bli vikarie och senare även blev heltidsanställd när det öppnades ett andra dagis i Kungsbacka. 

När ägaren beslutade i slutet på 2020 att dagiset i Mölndal skulle stänga tog jag och Madde chansen att fortsätta i samma lokal med ett nytt och eget dagis! Vi öppnade upp redan i januari 2021 och där är vi just nu!

MADELEINE LJUNGHOLM

Ägare, hunddagisföreståndare

Presentation kommer snart!

MARINA

Vikarie & hjälper till med förmiddagsrastningen

hp_4x.png
bottom of page